Op de boordcomputer

Scangaroo heeft inmiddels bij verschillende boordcomputer partijen een integratie. Scangaroo werkt op de Garmin, TomTom, ATX en de Headless. Meer informatie over onze integraties kun je lezen bij ‘’partners’’. Scangaroo op de boordcomputer kan zowel in het vragen pad van de chauffeur naar voren komen of optioneel te kiezen buiten het vragen pad om. Er zijn een drietal scanners die werken in combinatie met Scangaroo. De USB scanner van Canon P215-II, deze scanner kan direct verbonden worden met de boordcomputer met behulp van een USB kabel. De WIFI scanner van Fujitsu iX 100 kan zelf de wifi verbinding tot stand brengen op het moment van scannen. De wifi scanner van Epson, de WorkForce DS-360W kan dubbelzijdig scannen en er zit een automatische documentinvoer op tot 20 vellen.

Door de vele integraties met verschillende boordcomputers en scanners is Scangaroo veelzijdig en voor iedere situatie geschikt. Is er nog geen integratie met jouw boordcomputer? Bekijk dan de mogelijkheden bij de pagina partners.

Terug naar home

Scangaroo standalone

De Scangaroo applicatie kan ook als standalone oplossing gebruikt worden. Scangaroo als standalone gebruiken is heel makkelijk voor bedrijven die met charters werken. De meeste charters zullen zelf geen Scangaroo oplossing in de wagen hebben. Vaak is het wel wenselijk dat er een eenduidige werkwijze geldt binnen het bedrijf. Namelijk alle documenten worden naar afleveren getekend en ingescand. Voor de ingehuurde charter of ZZP-chauffeur kan de charter app de ideale oplossing zijn. Op iedere Android telefoon kan onze Scangaroo oplossing geïnstalleerd worden. De telefoon kun je verbinden met een kabel aan je telefoon waardoor je direct kunt printen.

Tconsult biedt een totaal oplossing, dit betekend dat de benodigde hardware ook geleverd kan worden. Desgewenst kunnen wij een offerte maken voor Scangaroo in combinatie met boordcomputers, Android telefoons, de gewenste scanner, een bracket en de bijbehorende kabels.

Vraag een pilot aan