De optimale oplossing!

Onder de merknaam ‘’Scangaroo’’ heeft Tconsult een geavanceerde state-of-the-art scanoplossing ontwikkeld. Deze applicatie is reeds operatief in meer dan duizenden vrachtwagens met klanten verspreid over heel Europa. De grootste uitdaging om te scannen onderweg is om een professionele oplossing te bieden met kwalitatieve high-end apparaten om het best mogelijke resultaat te bieden; een leesbare digitale scan. Deze kwaliteit en compacte scanner hebben wij gevonden met de scanner van Canon, Fujitsu en Epson. Scangaroo is te gebruiken met verschillende boordcomputers maar ook als stand-alone versie te koppelen met een mobiele telefoon of tablet. Tconsult biedt de totaal oplossing in de vorm van een applicatie en de benodigde hardware zoals kabels en mobiele telefoons, tablets en zelfs een boordcomputer. Voor de bescherming en het verlengen van de levensduur van de documentscanner heeft Tconsult speciaal een bracket ontworpen.

Scangaroo in 5 stappen

1. Document

Het document dat gescand moet worden, dit kan elk soort papieren document zijn met een A4-formaat of kleiner. Voorbeelden van documenten zijn; vrachtdocumenten, CMR, inklaringsformulieren, bonnetjes, ontvangstbewijzen, emballagebonnen, etc.

2. Scan

De documenten kunnen in de vrachtwagen gescand worden met een hoge kwaliteit / hoge prestatie scanners van Canon, Fujitsu en Epson. Instellingen kunnen aangepast worden naar de klantbehoefte. Je kunt instellen of er gescand kan worden door te scannen in grijswaarde of in kleur. Er kan gekozen worden voor enkelzijdig en dubbelzijdig scannen.

3. Check

De gescande documenten worden in de Scangaroo app getoond als een afbeelding. Het is daarom makkelijk om te checken of de scans voldoen aan de kwaliteit en nauwkeurigheid. Is een pagina niet goed gescand of doorgekomen? Er kunnen eenvoudig pagina’s toegevoegd worden door een extra pagina te scannen, ze worden automatisch toegevoegd aan het bestand. In de app kun je de pagina selecteren die niet goed gegaan zijn, deze kun je in de app verwijderen.

4. Versturen

Het gescande document kan naar elk gewenst mailadres gezonden worden. Het daadwerkelijke verzenden gebeurt via de gekoppelde boordcomputer of mobiele device. Het is nodig om een actieve dataverbinding beschikbaar te hebben.

5. Delen

Na het versturen kan het document eenvoudig worden gedeeld en opgeslagen in een digitaal archief. Het document kan worden verwerkt, gewijzigd of opgehaald worden en intern en extern  gedeeld worden met klanten.

Tconsult kan de Scangaroo applicatie leveren en de verschillende hardware zoals kabels en brackets. Voor een mooie prijs kunnen wij een offerte opstellen die aansluit bij uw behoefte.