Wie is Joey Fremouw ?

“Passion is what gets you through the hardest times that might otherwise make strong men weak, or make you give up.” – Neil deGrasse Tyson

Joey Fremouw

Junior Marketeer

Joey Fremouw op LinkedIn

Introductie

In 2017 heb ik een Bachelor of Science in Toegepaste Psychologie behaald. Hoewel ik psychologie studeerde, heb ik tijdens mijn studententijd een marketing-renaissance ervaren. In mijn jongere jaren volgde ik de versnelde MBO studie Marketing en Communicatie. Destijds leerde ik traditionele marketingstrategieën, zoals adverteren in de krant. Echter, met de komst van het ‘internet’ is de wereld van marketing drastisch veranderd. De ‘wedergeboorte’ die ik ervaarde is een product van de veranderende wereld. Na mijn HBO-studie heb ik mij omgeschoold als Marketeer en sinds februari 2019 ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging, namelijk: Tconsult.

Verantwoordelijkheden

Een simplistische definitie  van marketing is ‘market getting’. Als marketeer wil je dus meer ‘markt’ verkrijgen. Dagelijks ben ik bezig met het ‘vermarkten’ van onze producten en diensten. Om dit doeleinde te behalen, ben ik voornamelijk bezig met het vergroten van de naamsbekendheid van Tconsult, Print Panther, Scangaroo en TellApe.

Interesses

Als ik mij niet op het kantoor bevind, kun je mij vinden in de sportschool of bij vrienden. Ik sport minimaal drie keer in de week, waarbij ik kracht met cardiotraining combineer en spendeer graag tijd met vrienden en familie. Daarnaast houd ik van fotografie en reizen. Tijdens verre reizen en stedentrips neem ik dan ook altijd mijn camera mee. Ten slotte ben ik een autodidact; ik vind het leuk om mezelf nieuwe vaardigheden aan te leren en ben zeer geïnteresseerd in de wereld om mij heen.Contact opnemen?

Joey Fremouw helpt u graag (letterlijk) weer op weg!